Publicitātes foto

Citronu rulete ar zemenēm un maskarpones sieru 0

Sastāvdaļas pamatnei
3 olas
80 g cukura
80 g “Dobeles dzirnavnieka” kviešu miltu “Ekstra”
šķipsniņa sāls
2 citronu miziņas
1 ēd.k. silta ūdens

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Krēmam
250 g “mascarpone” krēma
125 g saldā krējuma
60 g pūdercukura
1 vaniļas pāksts
200 g ogu pēc izvēles

Pagatavošana.
1) Krāsni sakarsējiet līdz 190 grādiem. Cepamo pannu noklājiet ar cepamo papīru.
2) Lielā bļodā putojiet olas kopā ar cukuru un citronu miziņām, līdz tās kļuvušas gaiši dzeltenas un pufīgas. Iesijājiet miltus, sāli un tad iecilājiet tos, līdz pazuduši kunkuļi. Pievienojiet ūdeni, iemaisiet un lejiet mīklu uz cepamās paplātes.
3) Cepiet krāsnī 10-12 minūtes. Pēc izņemšanas ļaujiet atdzist. Tikmēr pagatavojiet krēmu. Bļodā lieciet “mascarpone” krēmu, pūdercukuru un sēkliņas no vaniļas pāksts. Saputojiet visu. Pievienojiet saldo krējumu un putojiet vēl pavisam nedaudz, līdz krēms sabiezējis.
4) Gatavo biskvītu noņemiet no papīra. Uz tā smērējiet krēmu un lieciet ogas. Rullējiet biskvītu ruletē. Dekorējiet ar svaigām ogām un krēmu, ja tas palicis pāri.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.