Publicitātes foto

Čorizo un tomātu ievārījums 0

Sastāvdaļas

• 250 g ķirštomātiņu

• 80 g čorizo (var izmantot arī veģetāro)

Reklāma
Reklāma

• 1 mazs sarkanais sīpols

• ¼ sakapāta čili

• augu eļļa

• puscitrona sula

• 30 g tomātu biezeņa

• 20 g Dansukker Tumšā sīrupa

• 50 ml ūdens

• 250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Čorizo (spāņu vai portugāļu vītinātā desa) sakapā sīkos gabaliņos un apcep zeltainu. Sarkano sīpolu nomizo un sasmalcina. Čili attīra no sēklām un arī sasmalcina. Abus liek atsevišķā, uzkarsētā pannā un apcep eļļā. Ķirštomātiņus sasmalcina un pievieno dārzeņiem. Pievieno arī citrona sulu, tomātu biezeni, sīrupu un ūdeni. Cep aptuveni 3 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, apcepto čorizo un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept vēl 5 minūtes. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.