Publicitātes foto

Čorizo un tomātu ievārījums 0

Sastāvdaļas

• 250 g ķirštomātiņu

• 80 g čorizo (var izmantot arī veģetāro)

Reklāma
Reklāma

• 1 mazs sarkanais sīpols

• ¼ sakapāta čili

• augu eļļa

• puscitrona sula

• 30 g tomātu biezeņa

• 20 g Dansukker Tumšā sīrupa

• 50 ml ūdens

• 250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Pagatavošana.

“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Čorizo (spāņu vai portugāļu vītinātā desa) sakapā sīkos gabaliņos un apcep zeltainu. Sarkano sīpolu nomizo un sasmalcina. Čili attīra no sēklām un arī sasmalcina. Abus liek atsevišķā, uzkarsētā pannā un apcep eļļā. Ķirštomātiņus sasmalcina un pievieno dārzeņiem. Pievieno arī citrona sulu, tomātu biezeni, sīrupu un ūdeni. Cep aptuveni 3 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, apcepto čorizo un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept vēl 5 minūtes. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.