Publicitātes foto

Čorizo un tomātu ievārījums 0

Sastāvdaļas

• 250 g ķirštomātiņu

• 80 g čorizo (var izmantot arī veģetāro)

• 1 mazs sarkanais sīpols

• ¼ sakapāta čili

• augu eļļa

• puscitrona sula

• 30 g tomātu biezeņa

• 20 g Dansukker Tumšā sīrupa

• 50 ml ūdens

• 250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Pagatavošana.

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Čorizo (spāņu vai portugāļu vītinātā desa) sakapā sīkos gabaliņos un apcep zeltainu. Sarkano sīpolu nomizo un sasmalcina. Čili attīra no sēklām un arī sasmalcina. Abus liek atsevišķā, uzkarsētā pannā un apcep eļļā. Ķirštomātiņus sasmalcina un pievieno dārzeņiem. Pievieno arī citrona sulu, tomātu biezeni, sīrupu un ūdeni. Cep aptuveni 3 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, apcepto čorizo un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept vēl 5 minūtes. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.