Foto – Guna Ķibere

Dārzeņu mikslis burciņās – kad no visa ir pa drusciņai 0

Recepti iesaka Rūjienas novada kultūras un tūrisma centra vadītāja, amatnieku biedrības “Rūzele” vadītāja un mājražotāja Guna Ķibere.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Par šiem konserviem Guna saka tā – viss, kas dārzā, tas burkā, bet pāri ideālā marināde. Viss, kas dārzā, ir: gurķi, cukīni, paprika, tomāti, tiem pa starpu – dilles, upeņu lapas, ķiploka daiviņa un sinepju sēklas.

Vislabākā marināde esot, ja 1 l ūdens ņem 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura un 120 ml 9% galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.