Foto – Guna Ķibere

Dārzeņu mikslis burciņās – kad no visa ir pa drusciņai 0

Recepti iesaka Rūjienas novada kultūras un tūrisma centra vadītāja, amatnieku biedrības “Rūzele” vadītāja un mājražotāja Guna Ķibere.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Par šiem konserviem Guna saka tā – viss, kas dārzā, tas burkā, bet pāri ideālā marināde. Viss, kas dārzā, ir: gurķi, cukīni, paprika, tomāti, tiem pa starpu – dilles, upeņu lapas, ķiploka daiviņa un sinepju sēklas.

Vislabākā marināde esot, ja 1 l ūdens ņem 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura un 120 ml 9% galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.