Ekrānuzņēmums no Instagram

Dārzeņu paella. Rīsi, tomāti, baklažāns, paprika un zirņi = pasaka ⠀ 0

Siltums, krāsas un sāts burvīgā dārzeņu ēdienā. Ķeries pie darba!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

200g rīsi ⠀

1 sīpols ⠀

2 ķiploku daiviņas ⠀

400g tomāti bundžā ⠀

1 paprika ⠀

1/2 baklažāns ⠀

700ml buljons

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

2 saujas zaļie zirnīši, kukurūza un burkānu gabaliņi⠀

sāls, pipari, paprika, baziliks, oregano, kurkuma, dilles, eļļa cepšanai ⠀

1 laims⠀ ⠀ ⠀

Pagatavošana⠀

CITI ŠOBRĪD LASA

Paellas pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus līdz mīksti. Pievieno saspiestas ķiploku daiviņas un cep līdz zeltaini brūnas. ⠀

Pievieno konservētus tomātus un garšvielas. Uzkarsē līdz pirmajiem burbuļiem. Pievieno rīsus un apcep apm. minūti. Tad pievieno buljonu. ⠀

Pievieno zirņus, kukurūzu un burkānus, un pavāra apmēram 10 min. ⠀

Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C un dekorē paellu ar paprikas un baklažāna daiviņām. Liec cepeškrāsnī uz apmēram 20 min. līdz šķidrums uzsūcies.⠀

Pasniedz kopā ar svaigu laimu.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Bergfelde | vegan (@vegansvirtuve) on

Recepte: Instagram – Vegansvirtuve

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.