
Foto: Anda Krauze
Dārzeņu plācenīši 0
Sastāvdaļas
• 1 burkāns
• 1 cukīni
• ķirbja šķēle (tikpat liela, cik cukīni)
• 2 olas
• 4 ēdamkarotes kviešu miltu
• garšviela maltajai gaļai
• malti melnie pipari
• sāls
Reklāma
Reklāma
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
8 stila kļūdas, kas liek tev izskatīties resnākai un vecākai
8
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam

Foto: Anda Krauze

Foto: Anda Krauze
Kas svarīgāk – bērnu smaidi vai apģērbs? Skolas izsūtītā ziņa jaunā mācību gada priekšvakarā skumdina vecākus
Heroīns cauri Latvijai līdz Vācijai, bet mūsu muitas darbinieki neko nemanīja… Deviņām amatpersonām piemēroti disciplinārsodi
Kārlis Streips: Manās acīs Kārļa Ulmaņa lielākais grēks bija lēmums Latvijas neatkarību atdot ienaidniekam bez neviena šāviņa
1. Burkānu, cukīni un ķirbi sarīvē uz rupjas rīves.
2. Pievieno olas, miltus un garšvielas un rūpīgi samaisa.

Foto: Anda Krauze
3. No dārzeņu masas veido plācenīšus un cep nelielā eļļas daudzumā.