Foto-Aija Geida

Dārzeņu sautējums ar majorānu. Viegls un aromātisks! 0

Sastāvdaļas
• Cukīni
• Baklažāns
• 300 g kartupeļu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes sakapāta majorāna
• 1 ēdamkarote sakapāta bazilika
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ķiploka daiviņa
• ½–1 tējkarote sāls

Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānus sagriež kubiciņos un apcep uz pannas augu eļļā, gataviem uzkaisa maltus melnos piparus.

Katlā ieber sagrieztu cukīni un kartupeļu kubiciņus, pielej nedaudz ūdens un sutina, līdz mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno apcepto baklažānu, sakapātu ķiploka daiviņu, saldo krējumu un pieber sāli. Samaisa un nedaudz pasutina.
Izslēdz uguni, pieliek majorānu un baziliku, samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.