vk.com

Dārzeņu un vistas gaļas sacepums 0

Sastāvdaļas – 500 g maltās vistas gaļas, liels sīpols, 2 tomāti, paprika, kartupelis, 3 – 4 ēdamkarotes krējuma, ēdamkarote eļļas, ciets rīvēts siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
“Būs jādzīvo džemperos! Palīdziet mūsu energosistēmai!” Krievi savu panākuši
Lasīt citas ziņas

Sīpolu sasmalcina blenderī vai ļoti smalki sagriež. Pievieno maltajai gaļai, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Iegūto gaļas masu liek cepamajā traukā, kurā ceps sacepumu. Izlīdzina. Virsū liek kārtām sagrieztus dārzeņus – tomātus, papriku un ko sirds kāro.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeli sarīvē uz rupjās rīves un uzber virsū sacepumam. Vēlreiz virsū uzkaisa sāli un piparus. Pievieno ēdamkaroti eļļas.

Virsu pārlej ar krējumu un uzkaisa sarīvētu sieru.

Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.