vk.com

Dārzeņu un vistas gaļas sacepums 0

Sastāvdaļas – 500 g maltās vistas gaļas, liels sīpols, 2 tomāti, paprika, kartupelis, 3 – 4 ēdamkarotes krējuma, ēdamkarote eļļas, ciets rīvēts siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
TV24
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
Lasīt citas ziņas

Sīpolu sasmalcina blenderī vai ļoti smalki sagriež. Pievieno maltajai gaļai, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Iegūto gaļas masu liek cepamajā traukā, kurā ceps sacepumu. Izlīdzina. Virsū liek kārtām sagrieztus dārzeņus – tomātus, papriku un ko sirds kāro.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeli sarīvē uz rupjās rīves un uzber virsū sacepumam. Vēlreiz virsū uzkaisa sāli un piparus. Pievieno ēdamkaroti eļļas.

Virsu pārlej ar krējumu un uzkaisa sarīvētu sieru.

Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.