Foto-Aija Geida

Dārzeņu žuljēns ar siera cepurīti 0

Sastāvdaļas – (4 porcijām) 1 burkāns, 100 g ķirbja, 200 g brokoļa, 200 g Parmezāna siera, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 ķiploku daiviņa, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes baltvīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
“Šodien saņēmu algu, vakarā jau puses nav, jāņem kredīts!” Latviete atklāj patieso situāciju, kā šobrīd lielākā daļa no mums dzīvo 12
Veselam
Svaigi tie ir daudz veselīgāki: pieci dārzeņi, kurus pirms lietošanas uzturā nevajadzētu termiski apstrādāt
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež smalkās strēmelītēs, brokoli – mazās rozetītēs. Uzsilda vokpannu, pievieno olīveļļu, dārzeņus un sakapātu ķiploku un sutina, kamēr mīksti. Tad pievieno citrona sulu un vīnu, samaisa un noņem no uguns. Saliek masu trauciņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uz piecām minūtēm ieliek pakarsēties cepeškrāsnī (+180 grādos). Pasniedz siltu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.