Foto-Aija Geida

Dārzeņu žuljēns ar siera cepurīti 0

Sastāvdaļas – (4 porcijām) 1 burkāns, 100 g ķirbja, 200 g brokoļa, 200 g Parmezāna siera, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 ķiploku daiviņa, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes baltvīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež smalkās strēmelītēs, brokoli – mazās rozetītēs. Uzsilda vokpannu, pievieno olīveļļu, dārzeņus un sakapātu ķiploku un sutina, kamēr mīksti. Tad pievieno citrona sulu un vīnu, samaisa un noņem no uguns. Saliek masu trauciņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uz piecām minūtēm ieliek pakarsēties cepeškrāsnī (+180 grādos). Pasniedz siltu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.