Foto – Anda Krauze

Dārzeņu zupa ar garnelēm Āzijas garšās 0

Sastāvdaļas
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1gab.
Šampinjoni 9 gab.
Sarkanā paprika 1 gab.
Selerijas sakne 2 atdalīti kāti
Brokolis 1 gab.
Ķirbis 300 g
Kokosriekstu piens 400 g
Rīsu nūdeles 150 g
Saldētas garneles 200 g
Sezama eļla 50 ml
Sviests 50 g
“Santa Maria Tom Kha” zupas garšviela
Sāls
Ūdens 2 l

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
Mājas
Kuri suņi ir mierīgi un labi sadzīvo ar bērniem – eksperti nosauc 13 šādas šķirnes 1
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zupas katlā sezama eļļā un sviestā apcep sīki sagrieztu sīpolu, kamēr tas kļūst zeltaini brūns. Tad pievieno salmiņos sagrieztu burkānu, šampinjonus un turpina cept. Pievieno sagrieztu papriku, seleriju un ķirbi, kā arī Tom Kha garšvielu. Dārzeņus sautē 3 minūtes. Klāt pielej ūdeni, un, kad tas sāk vārīties, pieliek ziedkopās sadalītu brokoli, rīsu nūdeles, sāli, un visu kopā vāra 6 minūtes.

Pašās beigās pievieno kokosriekstu pienu un garneles, pagaida, lai zupa ievelkas, tad to izdekorē ar dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.