Anastasija Grigorjeva
Anastasija Grigorjeva
Foto – LETA

Gudrs vīrietis 6


Anastasijas lielākais atbalsts esot draugi un tuvinieki. Galvu patīk izvēdināt, dodoties kādā ceļojumā vai atpūšoties brīvā dabā. Arī sēņojot. – Pagājušajā rudenī ar draudzeni aizbraucām uz mežu tad, kad vēl bija tumšs, sagaidījām gaismiņu, pirmās salasījām pilnus grozus un braucām mājās labā noskaņojumā. Iepriekšējā reizē ilgāk pagulējām un sēņu vairs nebija, – stāsta Grigorjeva.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Lasīt citas ziņas

Cīņas sports ir ass, līdz ar to attiecības ar konkurentēm neesot pārāk siltas, kopīga tējas dzeršana un tērzēšana nenotiekot. – Ar meitenēm no citām svara kategorijām man ir labas attiecības, ar daudzām draudzējos un sazvanos ārpus sacensībām. Ar konkurentēm gan tā nav.

Sportā Anastasija atradusi ne tikai azartu un uzvaras, bet arī mīlestību – viņas draugs ir cīkstonis Imants Lagodskis. – Viņš arī nāk no Daugavpils, līdz ar to esam pazīstami jau sen. Ilgu laiku viens otram nepievērsām uzmanību, bet pirms vairākiem gadiem sākām sarakstīties, satikties un pamazām radās jūtas, – atklāj Anastasija. – Mēs cenšamies mazāk runāt par sportu. Skaidrs, ka zaudēt ir nepatīkami, taču, ja tevi apskauj un sabučo, jau kļūst vieglāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja sanāk sastrīdēties, pirmajam emocijas norimstot Imantam. – Viņš ir ļoti gudrs vīrietis, saprot, ka es kā meitene varu apvainoties, ka paraudu, ja ir slikts noskaņojums. Imants apzinās, ka mums nav tik daudz laika, lai strīdētos un dusmotos, jo es daudz laika pavadu treniņos un sacensībās ārzemēs.

Anastasija cer, ka arī draugs spēs kvalificēties Rio olimpiskajām spēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.