Foto: Anda Krauze
Deserts ar rīvmaizi, saldējumu un medu 0
Sastāvdaļas
• Brūklenes
• Dzērvenes
• Rupjmaizes rīvmaize
• Saldējums
• Marmelāde
• Medus
• Saldais krējums
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām
8
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos
19
Pagatavošana.
Brūklenēm pieber cukuru un vāra mērci. Saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru un mazliet vaniļas cukura. Visas deserta sastāvdaļas kārto traukā, virsū liek saldējumu, dekorē ar medu.



