Foto: Anda Krauze

Deserts ar rīvmaizi, saldējumu un medu 0

Sastāvdaļas
• Brūklenes
• Dzērvenes
• Rupjmaizes rīvmaize
• Saldējums
• Marmelāde
• Medus
• Saldais krējums

Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Brūklenēm pieber cukuru un vāra mērci. Saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru un mazliet vaniļas cukura. Visas deserta sastāvdaļas kārto traukā, virsū liek saldējumu, dekorē ar medu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.