Foto: Anda Krauze
Deserts ar rīvmaizi, saldējumu un medu 0
Sastāvdaļas
• Brūklenes
• Dzērvenes
• Rupjmaizes rīvmaize
• Saldējums
• Marmelāde
• Medus
• Saldais krējums
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Pagatavošana.
Brūklenēm pieber cukuru un vāra mērci. Saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru un mazliet vaniļas cukura. Visas deserta sastāvdaļas kārto traukā, virsū liek saldējumu, dekorē ar medu.



