Foto – Anda Krauze

Deserts kā bērnībā – ar ogām, cepumiem un saldo krējumu 0

Sastāvdaļas – saldais krējums, bezē cepumi, zemenes, cukurs.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
“Paldies jums visiem par atbalstu, bet…” Nogalināto suņu saimnieks nāk klajā ar paziņojumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā saputo putukrējumu (saldais krējums + cukurs).
• Deserta trauciņā sadrupina bezē cepumus (nevajag drupināt pārāk smalki – lai ir dažāda lieluma gabaliņi).
• Bezē cepumiem pa virsu liek gabaliņos sagrieztas zemenes.
• Zemenēm pa virsu liek putukrējumu.
• Tad visu atkārto – bezē cepumi, zemenes un putukrējums (cik kārtas vēlas).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.