Foto – Anda Krauze

Deserts kā bērnībā – ar ogām, cepumiem un saldo krējumu 0

Sastāvdaļas – saldais krējums, bezē cepumi, zemenes, cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā saputo putukrējumu (saldais krējums + cukurs).
• Deserta trauciņā sadrupina bezē cepumus (nevajag drupināt pārāk smalki – lai ir dažāda lieluma gabaliņi).
• Bezē cepumiem pa virsu liek gabaliņos sagrieztas zemenes.
• Zemenēm pa virsu liek putukrējumu.
• Tad visu atkārto – bezē cepumi, zemenes un putukrējums (cik kārtas vēlas).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.