Foto – Anda Krauze

7. Šokolāde un citi saldumi 0

Ziemassvētki ir ideāls brīdis, lai pasniegtu kādu saldu atgādinājumu draugiem, tā apliecinot, ka jūs patiešām mīlat viņus. Piena šokolāde, tumšā šokolāde, našķi ar eksotiskām garšām un piedevām – izvēle ir patiešām plaša.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Lasīt citas ziņas

8. Dizaina stikla izstrādājumi
Glāzes, vāzes, šķīvji, svečturi – tās ir vienlaikus gan skaistas, gan arī praktiskas lietas. Elegantie un neparastie stikla priekšmeti lieliski noderēs cilvēkiem, kuri iekārto vai atjauno mājokli, kā arī vienkārši skaistu lietu cienītājiem. Dabas mīļotājiem īpaši patiks izstrādājumi, kas tapuši no pārstrādāta stikla.

9. Jauno mākslinieku darbi
Gadu mijā notiek neskaitāmas izstādes, tirdziņi, labdarības pasākumi, kuros var iegādāties jauno mākslinieku darinātas lietas. Tā ir ne vien iespēja sekot aktualitātēm mākslas pasaulē, bet var būt arī dāvana ar nākotni, jo, ļoti iespējams, daļai darbu ar laiku vērtība tikai pieaugs. Patīkami, ja, pērkot dāvanu tuviniekam vai mīļam cilvēkam, vienlaikus arī finansiāli atbalstāt kādu projektu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.