Slepeno ieroču horoskops. Kādā jomā katras zodiaka zīmes pārspēj citus 1


Stiprākā zodiaka zīme – Zivis

Astrologi uzskata, ka visstiprākā zodiaka zīme ir Zivis. Tas ir diezgan dīvaini, jo šā zvaigznāja pārstāvji ir ļoti jūtīgi un sentimentāli. No kurienes tad viņu spēks? Zivīm ir doti ļoti daudz iekšējo resursu, kādi nav citiem zvaigznājiem. Kad, piemēram, neatlaidīgie un ambiciozie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis ieņem pietiekami stipras pozīcijas. Var teikt, ka Zivis lokās, bet nelūst.

Reklāma
Reklāma

Viltīgākā zodiaka zīme – Skorpions

Veselam
Jūs nekad vairs neēdīsiet šos ēdienus, kad uzzināsiet to sastāvu 38
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
Rezerves pulkvedis: “Krievijas armija kā prusaki iet uz visām pusēm. Diemžēl viņi iet diezgan veiksmīgi” 2
Lasīt citas ziņas

Visviltīgākā zodiaka zīme ir Skorpions. Ja šā zvaigznāja pārstāvji sāk atriebties, tad viņus vairs nevar apturēt. Skorpioni izmanto visizsmalcinātākās metodes, tāpēc viņus ir grūti atmaskot. Skorpioni ir paši niknākie un bīstamākie ienaidnieki.

Pievilcīgākā zodiaka zīme – Strēlnieks

Ārēji vispievilcīgākā zodiaka zīme ir Strēlnieks. Šajā zīmē dzimušie cilvēki no dabas ir ļoti harmoniski veidoti. Turklāt viņi vienmēr seko līdzi savam ārējam izskatam, kas uzsver viņu skaistumu un valdzinājumu.

Seksuālākā zodiaka zīme – Auns

CITI ŠOBRĪD LASA

Par seksuālāko zodiaka zīmi tiek uzskatīts Auns. Šā zvaigznāja pārstāvji ir enerģiski, pievilcīgi, kaislīgi un aktīvi. Mīlas priekos viņiem nav līdzvērtīgu. Auni piesaista sev uzmanību, pateicoties harizmai un iekšējam šarmam.

Uzticīgākā zodiaka zīme – Jaunava

Par uzticīgāko zodiaka zīmi astrologi uzskata Jaunavu. Šajā zīmē dzimušie cilvēki tiecas atrast partneri visai dzīvei un ļoti rūpīgi attiecas pret savas otrās pusītes izvēli. Ja Jaunavas kādu izvēlas, tad ar pilnu pārliecību var teikt, ka tās nekad savu partneri nekrāps.

Labsirdīgākā zodiaka zīme – Vērsis

Labsirdīgākā zodiaka zīme ir Vērsis. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk konfliktēt un saskarsmē viņi vienmēr ir delikāti un taktiski, kas pati par sevi ir viņu labvēlības pazīme. Vērši var citiem sniegt bezatlīdzības palīdzību, tādējādi vēlreiz pierādot, ka viņiem ir plašākā sirds.

Veiksmīgākā zodiaka zīme – Dvīņi

Visveiksmīgākā zodiaka zīme ir Dvīņi. Nereti viņi nonāk īstajā vietā īstajā laikā, kas padara viņus veiksmīgākus salīdzinājumā ar citiem zvaigznājiem. Dvīņi pēc dabas ir optimisti, bet tas jau nodrošina 90% viņu veiksmes. Pateicoties savam veiksmīgumam, Dvīņus var arī nodēvēt par laimīgāko horoskopa zīmi.

Ģimeniskākā zodiaka zīme – Vēzis

Par visģimeniskāko zodiaka zīmi tiek uzskatīts Vēzis. Šīs zīmes pārstāvjiem ģimenes vērtības ir pirmajā vietā. Viņi cenšas atrast sev cienīgu partneri, izveidot omulīgu mājokli un dzemdēt bērnu bariņu. Šī ir ideālākā zodiaka zīme laulībai un nopietnām attiecībām.

Egoistiskākā zodiaka zīme – Lauva

Visegoistiskākā zodiaka zīme ir Lauva. Neraugoties uz savu dāsnumu un draudzīgumu, šā zvaigznāja pārstāvji teju visu dara savu vēlmju labad. Viņiem patīk būt uzmanības centrā, kas vairo viņu enerģiju. Turklāt Lauvas ļoti mīl uzslavas un glaimus, jo šādos brīžos jūtas labsajūtas augstumos.

Reklāma
Reklāma

Sabiedriskākā zodiaka zīme – Svari

Par vissabiedriskāko zodiaka zīmi tiek uzskatīti Svari. Viņiem prieku sagādā sarunas vairāku stundu garumā. Šīs zīmes pārstāvji gūst gandarījumu no katras jaunas iepazīšanās. Kad viņi ir sabiedrībā, tad jūtas pārliecinoši un viegli. Svariem ir grūti pat vienu dienu pavadīt vienatnē.

Noslēgtākā zodiaka zīme – Mežāzis

Visnoslēgtākā zodiaka zīme ir Mežāzis. Kas šā zvaigznāja ļaudīm ir prātā, iedomāties ir ļoti grūti. Viņi reti kuram uztic savas jūtas un pārdzīvojumus un cilvēkos visbiežāk izturas vienaldzīgi un vēsi.

Ģeniālākā zodiaka zīme – Ūdensvīrs

Visģeniālākā zodiaka zīme ir Ūdensvīrs. Šā zvaigznāja pārstāvji vienmēr ģenerē jaunas idejas. Viņiem ir ļoti attīstīta fantāzija un radošā domāšana. Tomēr dažkārt Ūdensvīriem nepietiek spēka savas ieceres īstenot, tāpēc viņu ģeniālie izgudrojumi un projekti paliek neatzīti.

Avots: misstits

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.