Publicitātes foto

Divkrāsu kokteilis ar zemenēm un pārslām – veselīgām brokastīm 0

Pievienojot pārslas šim krēmīgajam kokteilim, palielināsi šķiedrvielu daudzumu un līdz ar to – arī savu brokastu uzturvērtību. Improvizē ar augļiem un ogām! Ja pievienosi tos saldētus, iegūsi saldējuma kokteilim līdzīgu konsistenci. Par šādu kokteili brokastīs noteikti priecāsies arī bērni.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (1 lielajam kokteilim)
Baltajai daļai:
1 svaigs vai saldēts banāns (jo gatavāks, jo saldāks)
2 ēdamk. “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmo auzu pārslu
150 ml jogurta
1 tējk. laima sulas
Sarkanajai daļai:
200 g svaigu vai saldētu zemeņu bez kauslapiņām
1 ēdamk. medus vai kļavu sīrupa
1 ēdamk. laima sulas

Pagatavošana
Baltās daļas izejvielas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Lej augstā glāzē.
Visas sarkanās daļas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Lēni lej virs baltās daļas tā, lai abas krāsas pēc iespējas mazāk sajauktos. Pasniedz ar salmiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga Lindas virtuve autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.