– Ārlietu ministrs nupat izteicies, ka jāstiprina ne tikai valsts bruņotie spēki, bet arī policija, tostarp Drošības policija. Vai nevarētu tur nosūtīt strādāt kādus desmit nacionāli noskaņotus jauniešus?
 24


V. Zatlers: – Kāpēc tikai desmit? Vairāk…

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

R. Dzintars: – Policisti tāpat kā militārpersonas nevar būt partijās, taču es varu apgalvot, ka policijā ir daudz Nacionālai apvienībai simpatizējošu jauniešu. Bet ir arī citi…

V. Zatlers: – Lielākā politiskā kļūda ir tā, ka mēs sākam rīkoties tikai tad, kad ir konkrēti draudi. Kamēr draudi ir teorētiski, izdomā iebildumus, lai kaut ko nedarītu. Es pilnīgi piekrītu, ka mēs šobrīd zaudējam informatīvajā karā. Mums ir grūti noturēt cilvēkus, lai viņi turpinātu skatīties Latvijas Televīzijas kanālus, nerunājot nemaz par to, lai pārvilinātu tos, kas skatās Krievijas kanālus. Šos “zaudējumus” var kompensēt tikai ar ļoti spēcīgu iekšējo drošību, un tas nozīmē arī Valsts policijas un Drošības policijas stiprināšanu. Arī ar Raivja Dzintara pieminēto izglītības sistēmu. Mums ir jāizdara viss, lai kaitīgā propagandas sēkla kristu neauglīgā augsnē.

CITI ŠOBRĪD LASA
R. Dzintars: – Man gan brīžiem šķiet, ka valdība aktīvi nerīkojas pat draudu situācijā, tā joprojām strādā inertā režīmā, cerot, ka gan jau viss nokārtosies. Kāpēc tagad nevarētu spert drosmīgu soli un slēgt tos televīzijas kanālus, kas atbalsta Krievijas agresiju Ukrainā? Ir jau arī tādi Krievijas kanāli, kas to nedara.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.