Foto – Anda Krauze

Drumstalas ar mandeļu miltiem un rudzu rīvmaizi 0

Ilze Briede uzskata, ka saimniece ir mājas sirds un dvēsele. Viņa saimnieko bijušajā Blomes maizes ceptuvē. Saimniece mums piedāvā neierastu, bet gardu recepti saldajam ēdienam.

Reklāma
Reklāma
Veselam
5 populāri pārtikas produkti izraisa atmiņas zudumu – to iedarbība novērota jau īstermiņā 30
TV24
“Ukraiņi atraduši alternatīvu ATACMS raķetēm,” atklāj NBS majors Slaidiņš
Veselam
“Ēdiens nav tā lielākā nelaime!” Danilāns atklāj patiesību par kuņģa čūlu
Lasīt citas ziņas

Drumstalas ar mandeļu miltiem un rudzu rīvmaizi

Sastāvdaļas

200 g mandeļu miltu, 200 g rīvmaizes, 3 ēd. k. medus, 200 g sviesta, 3 ēd. k. cukura (labāk brūnā), 3 ēd. k. miltu vai auzu pārslu.

 

Kā gatavot

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu sajauc, mīklu plānā kārtā liek uz cepešpannas un cep līdz gatavībai. Gatavu, atdzisušu cepumu sadrupina, liek traukā, virspusi pārlej ar sakultu skābo krējumu un cukuru.

Kārto ar ogām – jāņogām, upenēm, zemenēm, avenēm, dzērvenēm (pēc vēlēšanās un iespējām, var arī ar saldētām ogām).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.