Foto – Anda Krauze

Džambalaja – īsts meksikāņu ēdiens 0

Pašā Rīgas sirdī, Pils ielas mājīgajās telpās, mitinās meksikāņu restorāns “El Santo X”, kura īpašnieks un šefpavārs ir Havjērs Garsija no Meksikas.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – garneles, mīdijas, astoņkājis, gliemenes, vistas gaļa, kūpinātas desiņas, laima sula, rīsi, koriandrs vai pētersīļi, tomāti, sīpoli, pikantie pipari.

Visas sastāvdaļas apcep kopā ar sīpoliem, tomātiem, tad pievieno laima sulu. Pašās beigās pievieno vārītus rīsus. Kad iztvaiko šķidrums, pasniedz ar pikantajiem pipariem, pievieno koriandru vai pētersīļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.