Foto – Anda Krauze

Džambalaja – īsts meksikāņu ēdiens 0

Pašā Rīgas sirdī, Pils ielas mājīgajās telpās, mitinās meksikāņu restorāns “El Santo X”, kura īpašnieks un šefpavārs ir Havjērs Garsija no Meksikas.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – garneles, mīdijas, astoņkājis, gliemenes, vistas gaļa, kūpinātas desiņas, laima sula, rīsi, koriandrs vai pētersīļi, tomāti, sīpoli, pikantie pipari.

Visas sastāvdaļas apcep kopā ar sīpoliem, tomātiem, tad pievieno laima sulu. Pašās beigās pievieno vārītus rīsus. Kad iztvaiko šķidrums, pasniedz ar pikantajiem pipariem, pievieno koriandru vai pētersīļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.