Foto: Aija Geida

Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1

Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Putinu patriec no Moldovas slavenajiem vīna pagrabiem
Kokteilis
Jāņa Timmas draugs atklāj, kāpēc basketbolistam dēla fotogrāfijas bija jāglabā slēgtās vietās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.