Foto: Aija Geida
Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1
Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu
Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Tādu “atsaldeņu” Latvijā ir daudz!” Elmāram gandrīz uzbrauc virsū traks vai akls šoferis
41
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
Krievu opozicionārs: karš NATO valstīs ir neizbēgams – Putins, visticamāk, sāks ar Daugavpili vai Narvu
Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.



