Foto: Aija Geida
Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1
Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu
Viņi to nevienam nesaka, bet… Kādi ir katras zodiaka zīmes pārstāvju lielākie noslēpumi?
“Varbūt saņēmu rēķinu par “Staro Rīga” izgaismošanu?!” Sievietes milzīgais elektrības rēķins raisa iztēli
49
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.



