Foto: Aija Geida

Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1

Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.