Foto: Aija Geida

Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1

Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu

Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.