Foto – Fotolia

Dzērveņu smūtijs. Un ko nozīmē, ja ogas atlec no galda? 0

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
4 skābeni āboli
200 g vīnogu bez kauliņiem
100 g dzērveņu
2 ledus gabaliņi

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Ābolus, vīnogas un dzērvenes kārtīgi nomazgā, attīra un pārlasa. Vīnogas un dzērvenes ver blenderī un sasmalcina. Ābolus sagriež gabalos un izspiež sulu.

2. Ābolu sulu pievieno sasmalcinātajām ogām, visu rūpīgi samaisa un pilda glāzēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ja vēlas, pirms malšanas ogām var pievienot divus ledus gabaliņus.

Veselībai un labsajūtai
Šis smūtijs ir īsta vitamīnu bumba, jo dzērvenēs ir īpaši daudz C vitamīna. Starp citu, ja dzērvenes, uzmetot uz galda virsmas, atlec, ogas ir svaigas!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.