Foto – Shutterstock

Sievietes ovulācijas laikā spēj sajust čūskas un homoseksuālus vīriešus 2

Katru mēnesi sievietes piedzīvo emocionālus kāpumus un kritumus saistībā ar menstruālo ciklu, taču izrādās, ka šim ciklam ir papildu funkcija – tas piešķir pārdabiskas spējas sajust čūskas vai homoseksuālu vīriešu tuvumu.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

Kādā eksperimentā pētnieki sieviešu grupai parādīja krāsainus un melnbaltus attēlus, ar čūskām, kas paslēpušās dārzā. Tās sievietes, kurām bija visauglīgākais periods bērna ieņemšanai, arī visātrāk atrada rāpuļus. Teorija ir tāda, ka evolūcija sievietēm, kas ir gatavas reprodukcijai, piešķir papildu kognitīvās maņas attiecībā uz briesmu tuvošanos..

Taču daudz interesantāka ir lieta, ko atklāj cits pētījums – sievietes, kurām bija visauglīgākais laiks, pēc vīriešu fotogrāfijām spēja noteikt, kuri no viņiem ir homoseksuāli. Domājams, ka evolūcija ir piešķīrusi sievietēm šādu spēju, lai viņas velti netērētu laiku un atrastu heteroseksuālu vīrieti ģimenes veidošanai un bērnu radīšanai.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.