Foto-Aija Geida

Ērkšķogas ar kabačiem – neparasts kompots 0

Sastāvdaļas trīslitru burkai
• 350 g cukura
• aptuveni 1 l ūdens
• mazs kabacis
• 2 l ērkšķogu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 99
Lasīt citas ziņas

Nomazgātās ērkšķogas notīra. Kabaci sagriež nelielos gabaliņos. Visu kārto trīslitru burkā un uzlej vārošu ūdeni. Atkarībā no kabaču sulīguma ūdens var palikt pāri vai pietrūkt. Uzliek virtuves dēlīti un 15 minūtes kārtīgi izsilda. Tad ūdeni nolej, pievieno cukuru un vēlreiz uzvāra. Uzlej sīrupu un burku aizvāko. Uzklāj segu, bet nākamajā rītā liek pagrabā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.