Foto – Anda Krauze

Fiksā tomātu krēmzupa. Piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – sviests, sīpoli, konservēti vai svaigi tomāti, grieķu jogurts, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Katliņā liek sviestu, izkausē.
• Pieber klāt gabaliņos sagrieztus sīpolus, sacep kopā ar izkusušo sviestu.
• Klāt pieliek konservētus tomātus (vasarā svaigus).
• Pieliek grieķu jogurtu.
• Visu kopā sablenderē, līdz veidojas viena masa.
• Pieber sāli un piparus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.