Foto – Anda Krauze

Fiksā tomātu krēmzupa. Piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – sviests, sīpoli, konservēti vai svaigi tomāti, grieķu jogurts, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
“Kaut kādu pāķu un alkoholiķu valsts mēs esam!” Ārvalstu pilsoņiem Latvijā nereti nākas saskarties ar nepamatotu agresiju
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Katliņā liek sviestu, izkausē.
• Pieber klāt gabaliņos sagrieztus sīpolus, sacep kopā ar izkusušo sviestu.
• Klāt pieliek konservētus tomātus (vasarā svaigus).
• Pieliek grieķu jogurtu.
• Visu kopā sablenderē, līdz veidojas viena masa.
• Pieber sāli un piparus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.