Foto-vk.com

Fiksās biezpiena smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas 1012 maizītēm – 250 g viendabīga biezpiena, 2 olas, 5 ēdamkarotes cukura, šķipsniņa sāls, 10 g vaniļas cukura, 15 g cepamā pulvera, 250 g miltu, 1–2 ēdamkarotes piena pārsmērēšanai, var pievienot rozīnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Biezpienu kopā ar olām, cukuru, vaniļas cukuru un sāli samaisa viendabīgā masā. Miltus kopā ar cepamo pulveri izsijā un iejauc mīkstu, viegli lipīgu mīklu.

Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru un viegli pārsmērē ar eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar mitrām rokām no mīklas veido bumbiņas, rindo uz pannas.

Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 12–15 minūtes.

Pēc tam maizītes izvelk laukā, pārsmērē ar pienu, pārkaisa ar cukuru un šauj atpakaļ cepeškrāsnī uz 3–5 minūtēm, lai izveidojas zeltaina virsiņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.