Foto-vk.com

Fiksās biezpiena smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas 1012 maizītēm – 250 g viendabīga biezpiena, 2 olas, 5 ēdamkarotes cukura, šķipsniņa sāls, 10 g vaniļas cukura, 15 g cepamā pulvera, 250 g miltu, 1–2 ēdamkarotes piena pārsmērēšanai, var pievienot rozīnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Biezpienu kopā ar olām, cukuru, vaniļas cukuru un sāli samaisa viendabīgā masā. Miltus kopā ar cepamo pulveri izsijā un iejauc mīkstu, viegli lipīgu mīklu.

Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru un viegli pārsmērē ar eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar mitrām rokām no mīklas veido bumbiņas, rindo uz pannas.

Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 12–15 minūtes.

Pēc tam maizītes izvelk laukā, pārsmērē ar pienu, pārkaisa ar cukuru un šauj atpakaļ cepeškrāsnī uz 3–5 minūtēm, lai izveidojas zeltaina virsiņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.