Foto – Aija Geida

Fiksie mandarīnu radziņi no kārtainās mīklas. Pazudīs vēderā paši! 0

Sastāvdaļas
• 500 g saldētas kārtainās mīklas
• 3 mandarīni
• 3–4 ēdamkarotes cukura sīrupa
• 3–4 ēdamkarotes Filadelfijas siera vai skābā krējuma
• ēdamkarote cukura

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina 10–15 minūtes. Pa to laiku mandarīniem noņem mizu un sadala šķēlītēs. Katlā ielej cukura sīrupu, ieliek mandarīnus un uzkarsē. Ļauj tiem nedaudz ievilkties un atdzesē vēsā telpā. Mīklu sadala kvadrātos un uz darba virsmas izkārto rombu veidā. Vidusdaļā liek 3–4 mandarīnu šķēles, bet pašā centrā – nepilnu tējkaroti Filadelfijas siera vai skābā krējuma, pārkaisa ar šķipsniņu cukura. Abas sānu malas pārliek vienu otrai pāri un mazliet nofiksē ar zobu bakstāmo kociņu, lai cepoties neatveras. Cep +200 °C aptuveni 15–20 minūtes, līdz radziņi zeltaini brūni.

Mandarīnu vietā var izmantot konservētus un pirms tam nosusinātus persikus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.