Publicitātes foto

Fritēts siers ar vaniļas mērci uz riekstu masas 0

Sastāvdaļas
• 200 g Talsu deviņkalnu siera
• Pūdercukurs
• Rīvmaize
• Olas
• Eļļa
• Valrieksti
• Sviests
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Vaniļas mērcei
• 1 glāze piena
• 2 olas
• Vaniļas cukurs
• Cukurs

Pagatavošana.
Sieru sagriež palielos kubiciņos, panē olā, rīvmaizē, tad atkal olā un atkal rīvmaizē. Uzkarsē eļļu un sagatavoto sieru fritē, līdz tas kļūst gaiši zeltaini brūns. Izņem no eļļas, uzbārsta pūdercukuru un kārto uz riekstu masas. To gatavo šādi: riekstus cepeškrāsnī apcep ar sviestu, atdzesē, sasmalcina un samaisa ar vaniļas mērci. Lai to pagatavotu, uzvāra pienu, pievieno sakultus olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru un maisot uzkarsē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.