Publicitātes foto

Fritēts siers ar vaniļas mērci uz riekstu masas 0

Sastāvdaļas
• 200 g Talsu deviņkalnu siera
• Pūdercukurs
• Rīvmaize
• Olas
• Eļļa
• Valrieksti
• Sviests
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Vaniļas mērcei
• 1 glāze piena
• 2 olas
• Vaniļas cukurs
• Cukurs

Pagatavošana.
Sieru sagriež palielos kubiciņos, panē olā, rīvmaizē, tad atkal olā un atkal rīvmaizē. Uzkarsē eļļu un sagatavoto sieru fritē, līdz tas kļūst gaiši zeltaini brūns. Izņem no eļļas, uzbārsta pūdercukuru un kārto uz riekstu masas. To gatavo šādi: riekstus cepeškrāsnī apcep ar sviestu, atdzesē, sasmalcina un samaisa ar vaniļas mērci. Lai to pagatavotu, uzvāra pienu, pievieno sakultus olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru un maisot uzkarsē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.