Foto: Godi Photo/Shutterstock
Gailenes kanēļa marinādē 0
Sastāvdaļas marinādei
• 2 ēdamkarotes sāls
• 2 ēdamkarotes cukura
• 6–7 ēdamkarotes 9% etiķa
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Garšvielas
• ķiploka daiviņas
• melnie pipari
• smaržīgie pipari
• lauru lapa
• 1 tējkarote maltā kanēļa
Pagatavošana.
Notīrītas gailenes novāra sālsūdenī 20 minūtes. Sēnes nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Uzvāra marinādi kopā ar garšvielām, ieber katlā novārītās sēnes un vāra 15–20 minūtes. Pilda izkarsētās burkās.



