Foto: Godi Photo/Shutterstock

Gailenes kanēļa marinādē 0

Sastāvdaļas marinādei
• 2 ēdamkarotes sāls
• 2 ēdamkarotes cukura
• 6–7 ēdamkarotes 9% etiķa

“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Uzzinot Sidnejas terorista vārdu, satraukties sāk arī latvieši
Lasīt citas ziņas

Garšvielas
• ķiploka daiviņas
• melnie pipari
• smaržīgie pipari
• lauru lapa
• 1 tējkarote maltā kanēļa

Pagatavošana.
Notīrītas gailenes novāra sālsūdenī 20 minūtes. Sēnes nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Uzvāra marinādi kopā ar garšvielām, ieber katlā novārītās sēnes un vāra 15–20 minūtes. Pilda izkarsētās burkās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.