Publicitātes foto

Gaļas bumbiņas dāņu gaumē 0

Lūk, gaļas bumbiņu un sarkano kāpostu recepte dāņu vintage stilā. Izmēģiniet!

Reklāma
Reklāma

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

Gaļas bumbiņas

400 g maltā gaļa

1 tējk. sāls

0,5 gab. sīpols

1 daiviņa ķiploks

1 ola

50 g kviešu milti

1 dl minerālūdens

1 tējk. smaržīgie pipari

0,5 tējk. ingvers, malts

10 gab. krustnagliņas

0,5 tējk. muskatrieksts

eļļa

Sarkanais kāposts

1 kg sarkanais kāposts

50 g sviests

1 dl ābolu sidra etiķis

2.5 dl dzērveņu sulas koncentrāts

4. ēd.k. brūnais cukurs

2 gab. lauru lapas

3 Anīsa zvaigznes

2 gab. kanēļkoka mizas

sāls

malti melnie pipari

Pagatavošana

Gaļas bumbiņas

Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

1. Samaisiet malto gaļu ar sāli, smalki sagrieztu sīpolu, saspiestu ķiploku, olu un kviešu miltiem. Pievienojiet minerālūdeni un garšvielas.

2. Atpūtiniet masu ledusskapī 30 minūtes.

3. Veidojiet masu nelielu bumbiņu formā un apcepiet eļļā.

Sarkanais kāposts

1. Sasmalciniet sarkano kāpostu.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Cepiet kāpostus sviestā uz lielas uguns 5 minūtes.

3. Pievienojiet ābolu etiķi, sulu, brūno cukuru, lauru lapas un garšvielas. Sutiniet uz lēnas uguns 30 minūtes. Pievienojiet sāli un piparus.

Recepti iesaka Santa Maria

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.