Foto-Aija Geida

Gaļas kotletes jeb tefteļi ar rīsiem 0

Sastāvdaļas 
– 500 g maltas gaļas, 80 g rīsu, ¼ kāpostgalvas, 2 burkāni, 2 ķiploku daiviņas.

Reklāma
Reklāma
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Mērcei:
• 150 g skābā krējuma,
• 150 g tomātu mērces,
• 3 ēdamkarotes cukura,
• 50 ml ūdens,
• sāls un malti melnie pipari.

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sagriež, rīsus novāra pusgatavus. Kāpostgalvu sakapā mazos gabaliņos, burkānus sarīvē. Ķiploku daiviņas izspiež caur spiedi. Visu samaisa viendabīgā masā un veido bumbiņas. Pagatavo mērci, sajaucot skābo krējumu ar tomātu mērci un pievienojot ūdeni, cukuru, sāli, maltus melnos piparus. Ja izmanto svaigus tomātus, ūdeni nelej, jo tie jau ir sulīgi. Mērci ielej cepamajā formā, kārto tajā kotlešu bumbiņas un cep +180 grādos aptuveni 40 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.