Gardā ievārījuma kūka 1

Un vēl no manas vecmāmiņas recepšu pūra nāk arī gardā ievārījuma kūka. Kūka ir viegli pagatavojama pat, ja nekad iepriekš kūkas nav ceptas.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Gardā ievārījuma kūka

Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:

1 glāze ievārījuma
3 ēdk. cukura
1 ēdk. soda
2 olas
1 glāze krējuma vai kefīra
2-3 glāzes miltu
Pēc vēlēšanās var pievienot riekstus, marmelādi vai svaigas ogas.

 

 

 

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot?

Ievārījum, cukuru un sodu samaisa. Atstāj 40-50 min. uzbriest. Tad pievieno olas, krējumu vai kefīru, samaisa, pakāpeniski pievieno miltus. Mīklai jāsanāk mazliet biezākai nekā pankūku mīkla.

 

 

 

 

 

 

 

Lej ietaukotā cepamformā un cep 180 grādos 40 minūtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtīja Inga J.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.