Gardā ievārījuma kūka 1

Un vēl no manas vecmāmiņas recepšu pūra nāk arī gardā ievārījuma kūka. Kūka ir viegli pagatavojama pat, ja nekad iepriekš kūkas nav ceptas.

 

 

 

Gardā ievārījuma kūka

Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:

1 glāze ievārījuma
3 ēdk. cukura
1 ēdk. soda
2 olas
1 glāze krējuma vai kefīra
2-3 glāzes miltu
Pēc vēlēšanās var pievienot riekstus, marmelādi vai svaigas ogas.

 

 

 

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot?

Ievārījum, cukuru un sodu samaisa. Atstāj 40-50 min. uzbriest. Tad pievieno olas, krējumu vai kefīru, samaisa, pakāpeniski pievieno miltus. Mīklai jāsanāk mazliet biezākai nekā pankūku mīkla.

 

 

 

 

 

 

 

Lej ietaukotā cepamformā un cep 180 grādos 40 minūtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtīja Inga J.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.