Gardā ievārījuma kūka 1

Un vēl no manas vecmāmiņas recepšu pūra nāk arī gardā ievārījuma kūka. Kūka ir viegli pagatavojama pat, ja nekad iepriekš kūkas nav ceptas.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Gardā ievārījuma kūka

Jā, cilvēki tiešām šo pērk! 20 dīvainas lietas, kuras pārsteidzoši daudzi vēlas savā īpašumā
7 lietas, ko nedrīkst ņemt mājās, ja esi tās atradis: tās sola biedējošas nelaimes un lāstus 18
Viņa gaidīja bērniņu… Traģiski aprāvusies jaunas latvietes dzīvība svešumā – ģimene lūdz palīdzību
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:

1 glāze ievārījuma
3 ēdk. cukura
1 ēdk. soda
2 olas
1 glāze krējuma vai kefīra
2-3 glāzes miltu
Pēc vēlēšanās var pievienot riekstus, marmelādi vai svaigas ogas.

 

 

 

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot?

Ievārījum, cukuru un sodu samaisa. Atstāj 40-50 min. uzbriest. Tad pievieno olas, krējumu vai kefīru, samaisa, pakāpeniski pievieno miltus. Mīklai jāsanāk mazliet biezākai nekā pankūku mīkla.

 

 

 

 

 

 

 

Lej ietaukotā cepamformā un cep 180 grādos 40 minūtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtīja Inga J.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.