Foto – Valdis Semjonovs

Gardais svētku našķis ar piparkūkām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 100 g piparkūku, 30 g sviesta, 30 g Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu, 100 g saldētu smiltsērkšķu, cukurs, kukurūzas ciete, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma, vanilīns, saldējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Piparkūkas sablendē, pievienojot nedaudz izkausēta sviesta un Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu. Biezpienu sakuļ ar saldo krējumu, pievienojot cukuru un vanilīnu. Saldētus smiltsērkšķus savāra kopā ar cukuru, iebiezina ar kukurūzas cieti. Deserta traukā vai uz sniegpārslas, kas izgriezta no cepamā papīra (kā attēlā), liek sablendētās piparkūkas, tām pāri – biezpiena un saldā krējuma masu, trešajā kārtā – savārītos smiltsēršķus, virsū – saldējuma bumbu.

Recepti piedāvā šefpavārs Andrejs Terentjevs.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.