Foto – Valdis Semjonovs

Gardais svētku našķis ar piparkūkām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 100 g piparkūku, 30 g sviesta, 30 g Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu, 100 g saldētu smiltsērkšķu, cukurs, kukurūzas ciete, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma, vanilīns, saldējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Piparkūkas sablendē, pievienojot nedaudz izkausēta sviesta un Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu. Biezpienu sakuļ ar saldo krējumu, pievienojot cukuru un vanilīnu. Saldētus smiltsērkšķus savāra kopā ar cukuru, iebiezina ar kukurūzas cieti. Deserta traukā vai uz sniegpārslas, kas izgriezta no cepamā papīra (kā attēlā), liek sablendētās piparkūkas, tām pāri – biezpiena un saldā krējuma masu, trešajā kārtā – savārītos smiltsēršķus, virsū – saldējuma bumbu.

Recepti piedāvā šefpavārs Andrejs Terentjevs.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.