Foto – Valdis Semjonovs

Gardais svētku našķis ar piparkūkām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 100 g piparkūku, 30 g sviesta, 30 g Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu, 100 g saldētu smiltsērkšķu, cukurs, kukurūzas ciete, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma, vanilīns, saldējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Piparkūkas sablendē, pievienojot nedaudz izkausēta sviesta un Rīgas melnā balzama ar ķiršu garšu. Biezpienu sakuļ ar saldo krējumu, pievienojot cukuru un vanilīnu. Saldētus smiltsērkšķus savāra kopā ar cukuru, iebiezina ar kukurūzas cieti. Deserta traukā vai uz sniegpārslas, kas izgriezta no cepamā papīra (kā attēlā), liek sablendētās piparkūkas, tām pāri – biezpiena un saldā krējuma masu, trešajā kārtā – savārītos smiltsēršķus, virsū – saldējuma bumbu.

Recepti piedāvā šefpavārs Andrejs Terentjevs.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.