Gardas kotletes no baravikām 2

Sastāvdaļas – kg baraviku, 2 sīpoli, 4 olas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, sāls, malti melnie pipari, panēšanai maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma 70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Lasīt citas ziņas

Sēnes notīra, nomazgā un vāra sālsūdenī līdz gatavībai. Pēc tam ieber tās caurdurī, notecina šķidrumu, nedaudz viegli nospiež sēnes un samaļ tās gaļas maļamajā mašīnā.

Sēnēm pievieno olas, sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisa. No masas veido kotletes, kuras apviļā panējumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kotletes cep pannā augu eļļā no abām pusēm apmēram 15 – 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Pasniedz kopā ar kartupeļiem un skābo krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.