Publicitātes foto

Gardums “Dāmu pirkstiņi”. Piedāvā saimniece Benelda Freimane no Līvānu novada 0

Sastāvdaļas – 3 kg biezpiena, 6 olas, 6 ēdamkarotes silta sviesta, 300 g cukura, aveņu ievārījums, rīvmaize, vaniļas cukurs, pūdercukurs, šķipsniņa sāls.

Pagatavošana

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Lasīt citas ziņas

Biezpienu izberž caur sietu un pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot rīvmaizi un pūdercukuru. Rūpīgi samaisa. Masā iesijā rīvmaizi un samīca. Uz mīklas dēļa no masas sarullē tievus veltnīšus, tos sagriež 3–4 cm garus un veido lāsītes. Katru no abām pusēm cep eļļā (sākot cept, pannai uzliek vāku).

Gatavos Dāmu pirkstiņus nosusina ar salveti, liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.