Foto-recepti.kz

Garneles vīna mērcē 1

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sasmalcinātu sarkano piparu, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mežaparka estrādē skatītāju rindās īpaši izcēlies Andris Keišs: “Šitik lepni vecāki sen nav redzēti…”
Kokteilis
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Kokteilis
VIDEO. “Es ticu, ka viņš prasīja, kurš tik labu dziesmu uzkomponējis.” Noslēguma koncerta “Te-Aust” skatītāji notvēruši īpašu brīdi ar Maestro Raimondu Paulu
Lasīt citas ziņas

Pannā uz nelielas liesmas izkausē sviestu un tajā apcep sasmalcinātu sīpolu. Liek iekšā garneles, pasāla, pievieno šķipsniņu sarkano piparu.

Pielej baltvīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 2 – 3 minūtēm palielina uguni un sautē, kamēr vīns ir iztvaikojis līdz 1/3.

Pasniedz ar svaigu bageti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.