Garneles vīna mērcītē 0

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano jeb raudenes, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sarkanā pipara pulvera, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu un apcep sagrieztu sīpolu. Pievieno garneles, pieber sāli un sarkanos piparus.

Pielej vīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē uz nelielas uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 2–3 minūtēm uguni palielina un visu sautē, kamēr vīns iztvaiko līdz 1/3 no ielietā daudzuma.

Pasniedz ar svaigu bageti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.