
Foto – Anda Krauze
Garneļu salāti ar olu un gurķiem 0
Sastāvdaļas (1 porcija)
• 250 g garneļu
• 4 olas
• 200 g svaigu gurķu
• 100 g skābā krējuma
• 50 g majonēzes
• malti melnie pipari
• sāls
Reklāma
Reklāma
Kremlis gatavojas pieņemt ekstrēmu lēmumu: tas mainīs dzīvi miljoniem cilvēku
Kamēr ukraiņu zeme mirkst asinīs, pavisam klusi un mērķtiecīgi pazemē jau rosās amerikāņi
101
Šīm četrām zodiaka zīmēm pirms pēdējā Saules aptumsuma vēl jāsaķer veiksme aiz astes
Pagatavošana.
Olas novāra cietas. Garneles atkausē un notecina lieko ūdeni. Gurķus nomizo. Olas un gurķus rupji sarīvē. Liek kārtām gurķus, olas un visbeidzot garneles. Uzbārsta garšvielas, pārlej ar skābā krējuma un majonēzes mērci.