Foto – Anda Krauze

Garneļu salāti ar olu un gurķiem 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 250 g garneļu
• 4 olas
• 200 g svaigu gurķu
• 100 g skābā krējuma
• 50 g majonēzes
• malti melnie pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas novāra cietas. Garneles atkausē un notecina lieko ūdeni. Gurķus nomizo. Olas un gurķus rupji sarīvē. Liek kārtām gurķus, olas un visbeidzot garneles. Uzbārsta garšvielas, pārlej ar skābā krējuma un majonēzes mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.