Publicitātes foto

Garšaugu un siera krēmzupa 0

Sastāvdaļas
• 100 g Talsu deviņkalnu siera
• 300 g saldā krējuma
• 150 g seleriju saknes
• 100 g puravu
• 100 g sīpolu
• 3 daiviņas ķiploka
• 1,5 l buljona
• sauja garšaugu (pētersīļi, dilles, timiāns, rozmarīns, baziliks)

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakņaugus rupji sagriež un apcep eļļā. Pielej buljonu un vāra uz lēnas uguns 25 minūtes. Pielej saldo krējumu, uzvāra un pievieno garšaugus. Ļauj uzmest burbuli, tad katlu noņem no uguns un atstāj 10 minūtes, lai virums ievelkas. Zupu sablendē, izkāš caur smalku sietu, lej katlā un liek uz uguns. Ar slotiņu intensīvi maisot, pievieno rīvētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.