Publicitātes foto

Garšaugu un siera krēmzupa 0

Sastāvdaļas
• 100 g Talsu deviņkalnu siera
• 300 g saldā krējuma
• 150 g seleriju saknes
• 100 g puravu
• 100 g sīpolu
• 3 daiviņas ķiploka
• 1,5 l buljona
• sauja garšaugu (pētersīļi, dilles, timiāns, rozmarīns, baziliks)

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakņaugus rupji sagriež un apcep eļļā. Pielej buljonu un vāra uz lēnas uguns 25 minūtes. Pielej saldo krējumu, uzvāra un pievieno garšaugus. Ļauj uzmest burbuli, tad katlu noņem no uguns un atstāj 10 minūtes, lai virums ievelkas. Zupu sablendē, izkāš caur smalku sietu, lej katlā un liek uz uguns. Ar slotiņu intensīvi maisot, pievieno rīvētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.