Foto: Aija Geida

Gārsu sacepums ar biezpienu 0

Sastāvdaļas
• 3 lielas saujas gārsu
• 10 novārītu kartupeļu
• 500 g biezpiena
• 500 ml skābā krējuma (12%)
• pustējkarote kurkumas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 1,5 tējkarotes sinepju
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skābo krējumu sajauc ar sāli un garšvielām. Cepamajā veidnē (25 x 35 cm) liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, tad biezpiena kārtu, sakapātas gārsu lapiņas un pārlej ar krējuma–garšvielu maisījumu. Pēc tam atkal liek kartupeļu kārtu, biezpienu, gārsas un krējumu. Cep 180 °C 50 minūtes. Pasniedz ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.