Foto: Aija Geida

Gārsu sacepums ar biezpienu 0

Sastāvdaļas
• 3 lielas saujas gārsu
• 10 novārītu kartupeļu
• 500 g biezpiena
• 500 ml skābā krējuma (12%)
• pustējkarote kurkumas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 1,5 tējkarotes sinepju
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā ikdienā samazināt asinsspiedienu bez tabletēm? Kāda no šīm 7 tējām noteikti ir tavā virtuves skapītī
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“ES pat nebija tādu standartu!” Iestājoties Eiropas Savienībā, Latvija pārsteigusi visus ar to, ko tā izmanto pārtikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skābo krējumu sajauc ar sāli un garšvielām. Cepamajā veidnē (25 x 35 cm) liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, tad biezpiena kārtu, sakapātas gārsu lapiņas un pārlej ar krējuma–garšvielu maisījumu. Pēc tam atkal liek kartupeļu kārtu, biezpienu, gārsas un krējumu. Cep 180 °C 50 minūtes. Pasniedz ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.