Praktiski
Receptes

Gārsu sacepums ar biezpienu0

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas
• 3 lielas saujas gārsu
• 10 novārītu kartupeļu
• 500 g biezpiena
• 500 ml skābā krējuma (12%)
• pustējkarote kurkumas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 1,5 tējkarotes sinepju
• tējkarote sāls

Pagatavošana.
Skābo krējumu sajauc ar sāli un garšvielām. Cepamajā veidnē (25 x 35 cm) liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, tad biezpiena kārtu, sakapātas gārsu lapiņas un pārlej ar krējuma–garšvielu maisījumu. Pēc tam atkal liek kartupeļu kārtu, biezpienu, gārsas un krējumu. Cep 180 °C 50 minūtes. Pasniedz ar salātiem.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

LA
LA.LV
Veselam
“Jā, Covid-19 ir bīstams, bet tas ir pārspīlēts,” uzskata Apinis 40
12 stundas
IF
Imants Frederiks Ozols
Pasaulē
“Tas ir rets notikums!” Otrdien Latvijā ieradīsies Francijas prezidents Makrons kopā ar kundzi Brižitu
6 stundas
EL
Egils Līcītis
Latvijā
“Uhaņā saražotais draņķis ir izrādījies no aplam izturīga materiāla taisīts.” Egila Līcīša feļetons 2
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
“Kāpēc lai es kaut ko tādu ēstu?” Skolēni izbrāķē savdabīgās brīvpusdienu pārtikas pakas 1
2 stundas
LA
LA.LV
Pasaulē
Nepamodās no narkozes: zobārsta krēslā nomirst deviņus gadus veca meitenīte 3
10 stundas