Foto: Aija Geida

Gārsu sacepums ar biezpienu 0

Sastāvdaļas
• 3 lielas saujas gārsu
• 10 novārītu kartupeļu
• 500 g biezpiena
• 500 ml skābā krējuma (12%)
• pustējkarote kurkumas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 1,5 tējkarotes sinepju
• tējkarote sāls

Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skābo krējumu sajauc ar sāli un garšvielām. Cepamajā veidnē (25 x 35 cm) liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, tad biezpiena kārtu, sakapātas gārsu lapiņas un pārlej ar krējuma–garšvielu maisījumu. Pēc tam atkal liek kartupeļu kārtu, biezpienu, gārsas un krējumu. Cep 180 °C 50 minūtes. Pasniedz ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.