Glazētas zemesmandeles 0

Sastāvdaļas. 60 g rīvētu zemesmandeļu, 40 g cukura, 2 ēdamkarotes ūdens, 2 ēdamkarotes kanēļa, ¼ tējkarotes malta ingvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, izmaisa un vāra sīrupu, līdz tas sabiezē. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa. Tad masu uzber uz cepampannas un nedaudz apbrūnina, lai veidojas kraukšķīgi gabaliņi. Gardi brokastīs ar jogurtu.

 

Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.