Glazētas zemesmandeles 0

Sastāvdaļas. 60 g rīvētu zemesmandeļu, 40 g cukura, 2 ēdamkarotes ūdens, 2 ēdamkarotes kanēļa, ¼ tējkarotes malta ingvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, izmaisa un vāra sīrupu, līdz tas sabiezē. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa. Tad masu uzber uz cepampannas un nedaudz apbrūnina, lai veidojas kraukšķīgi gabaliņi. Gardi brokastīs ar jogurtu.

 

Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.