Foto – Aija Geida

Godži ogu trifeles ar riekstiem 0

Sastāvdaļas
• 5 ēdamkarotes godži ogu
• 150 g Indijas vai lazdu riekstu
• 12 mīkstu un sulīgu dateļu
• 2,5 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
• 1,5 ēdamkarotes kakao vai karoba pulvera

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Situācija ar Modra suņu nogalināšanu kļūst skaidrāka. Aldis Gobzems pāris dienu laikā savācis pietiekami daudz informācijas
Lasīt citas ziņas

Divas ēdamkarotes godži ogu samaļ kafijas dzirnaviņās. Ja tās pirms kaltēšanas mērcētas cukura sīrupā un ir lipīgas, tad nemaļ, bet sīki sagriež. Datelēm izņem kauliņus. Trīs ēdamkarotes godži ogu, riekstus, dateles, kokosriekstu eļļu un kakao vai karoba pulveri liek virtuves kombainā un maļ, līdz iegūta veidojama masa. Ar nedaudz mitrām rokām saveļ bumbiņas un pēc tam rūpīgi apviļā godži ogu pulverī. Noliek uz stundu ledusskapī sacietēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.