Foto – Aija Geida

Godži ogu trifeles ar riekstiem 0

Sastāvdaļas
• 5 ēdamkarotes godži ogu
• 150 g Indijas vai lazdu riekstu
• 12 mīkstu un sulīgu dateļu
• 2,5 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
• 1,5 ēdamkarotes kakao vai karoba pulvera

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Divas ēdamkarotes godži ogu samaļ kafijas dzirnaviņās. Ja tās pirms kaltēšanas mērcētas cukura sīrupā un ir lipīgas, tad nemaļ, bet sīki sagriež. Datelēm izņem kauliņus. Trīs ēdamkarotes godži ogu, riekstus, dateles, kokosriekstu eļļu un kakao vai karoba pulveri liek virtuves kombainā un maļ, līdz iegūta veidojama masa. Ar nedaudz mitrām rokām saveļ bumbiņas un pēc tam rūpīgi apviļā godži ogu pulverī. Noliek uz stundu ledusskapī sacietēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.