Foto – Andris Tiļļa

Klasiskie itāļu cepumi kantučini 0

Sajauc olu dzeltenumus ar veselo olu, pūdercukuru, miltiem, apelsīna miziņu, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.

Reklāma
Reklāma

Pievieno mandeles.

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes riskē novecot vientulībā
Kokteilis
Nu jau ir par traku! Sociālie tīkli mutuļo pēc Trampa jaunās publikācijas
“Griež ausīs un smadzenēs!” Latvieši neapmierināti, ka daudziem 4.maijs šķiet balta galdauta svētku diena
Lasīt citas ziņas

Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 C, uz cepamā papīra mīklu sadala divās daļās un izveido divus gareniskus klaipiņus (garumā sanāks kādi 30 cm, platumā 7 – 9 cm).

Cep 15 minūtes, tad izņem, atdzesēt.

Sagriež klaipiņus 1 cm platās šķēlītēs, kuras izklāj atsevišķi uz plāts un liek vēl pacepties 15 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzglabā noslēgtā traukā, lai nezaudē kraukšķīgumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.