Praktiski
Receptes

Grauzdēta maizīte ar ceptām gailenēm0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas
• Baltmaize
• Sviests
• Ķiploki
• Dilles
• Gailenes
• Sāls
• 9% biezpiens
• Augu eļļa

Pagatavošana.
Maizes šķēles apgrauzdē uz pannas. Kamēr tās karstas, noziež ar sviestu, kam pievienoti ķiploki, dilles un sāls. Tad liek gailenes, kas vispirms karsētas uz sausas pannas, lai iztvaiko šķidrums, pēc tam dažas minūtes apceptas nelielā eļļas daudzumā (vai sviestā), lai būtu kraukšķīgas. Starp ceptajām gailenēm kārto biezpiena piciņas. Uzkoda gatava!

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
AK
Aiva Kalve
Praktiski
6 ēdienu receptes katrai gaumei ar spinātiem un skābenēm: zaļi un veselīgi!
2 dienas
EK
Elīna Kondrāte
Praktiski
Bīstama vai nekaitīga – kā atpazīt Latvijā dzīvojošās čūskas: skaidro speciālists 1
2 dienas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Soli pa solim: uzšuj pati svārkus ar volānu!
2 dienas

Lasītākie

AR
Anda Rožu
kalne
Kultūra
LTV pret TV3. Ziņu karš vai “nekas īpašs”
57 minūtes
LE
LETA
Ekonomika
Atklāj, cik gada laikā nopelnījis korupcijā apsūdzētais bijušais Latvijas Bankas prezidents Rimšēvičs
1 stunda
LE
LETA
Veselam
Turpinām uzmanīties! Vakar atklāts vēl viens jauns Covid-19 inficēšanās gadījums
35 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Cik liela patiesībā ir Rīga?
8 minūtes
LE
LETA
Dabā
Apmācies, brīžiem nedaudz līs. Laika ziņas svētdienai
1 stunda