Foto: Anda Krauze

Grauzdēta maizīte ar ceptām gailenēm 0

Sastāvdaļas
• Baltmaize
• Sviests
• Ķiploki
• Dilles
• Gailenes
• Sāls
• 9% biezpiens
• Augu eļļa

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Maizes šķēles apgrauzdē uz pannas. Kamēr tās karstas, noziež ar sviestu, kam pievienoti ķiploki, dilles un sāls. Tad liek gailenes, kas vispirms karsētas uz sausas pannas, lai iztvaiko šķidrums, pēc tam dažas minūtes apceptas nelielā eļļas daudzumā (vai sviestā), lai būtu kraukšķīgas. Starp ceptajām gailenēm kārto biezpiena piciņas. Uzkoda gatava!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.