Griķu sacepums ar saldo krējumu 0

Griķi saldajā krējumā ir ļoti gards ēdiens, tiesa gan, kalorijām bagāts. Bet savu reizi der sevi mazliet palutināt. Var izmantot iepriekš pāri palikušus griķus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Vērsis – tu tuvāk, es lēnāk; Ūdensvīrs – ēdu pie stūres: kāds automašīnas numura zīmes rāmītis būtu vispiemērotākais katrai zodiaka zīmei?
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g griķu, 200 ml saldā krējuma (10%), sāls, paprikas pulveris, 2 – 3 vistas kājiņas, 100 g cieta siera, 200 g šampinjonu, sīpols, augu eļļa.

Pagatavošana.

Griķus novāra.

Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Pannā apcep sasmalcinātu sīpolu un sēnes.

Griķus samaisa ar sēnēm.

Masu pilda ietaukotā cepamajā formā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu kājiņas nomazgā, apsusina ar papīra dvieli, ierīvē ar sāli un paprikas pulveri.

Kājiņas iespiež griķu masā.

Griķus pārlej ar saldo krējumu un pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.