Griķu sacepums ar saldo krējumu 0

Griķi saldajā krējumā ir ļoti gards ēdiens, tiesa gan, kalorijām bagāts. Bet savu reizi der sevi mazliet palutināt. Var izmantot iepriekš pāri palikušus griķus.

Reklāma
Reklāma
Kremlī aug panika: augsta līmeņa amatpersona atzīst, ka valsts ir tuvu pilsoņu karam
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Es jau nojautu, ka viss, ko viņi māk, ir lāpu gājienus organizēt.” Hermanis bez žēlastības izsakās par Latvijas partijām
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g griķu, 200 ml saldā krējuma (10%), sāls, paprikas pulveris, 2 – 3 vistas kājiņas, 100 g cieta siera, 200 g šampinjonu, sīpols, augu eļļa.

Pagatavošana.

Griķus novāra.

Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Pannā apcep sasmalcinātu sīpolu un sēnes.

Griķus samaisa ar sēnēm.

Masu pilda ietaukotā cepamajā formā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu kājiņas nomazgā, apsusina ar papīra dvieli, ierīvē ar sāli un paprikas pulveri.

Kājiņas iespiež griķu masā.

Griķus pārlej ar saldo krējumu un pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.