Foto – Aija Geida

Griķu un biezpiena kotletes 0

Sastāvdaļas
• 300 g mīksti izvārītu griķu
• 250 g biezpiena
• 50 g griķu miltu
• tējkarote sāls
• tējkarote krievu sinepju

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 240 g tomātu gabaliņu savā sulā
• 200 ml saldā krējuma
• 50 ml ūdens
• ēdamkarote brūnā cukura
• ½ tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes kurkumas

Pagatavošana.

Bļodā viendabīgā masā samīca griķus un biezpienu. Pievieno griķu miltus, sāli, sinepes un samaisa. Masai jābūt stingrai un mitrai, lai ar rokām var veidot kotletes. Pannā uzkarsē eļļu un cep uz vidējas uguns, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un liek tajā izceptās kotletes. Labi garšo kopā ar salātiem un dārzeņu sautējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.