Foto – Aija Geida

Griķu un biezpiena kotletes 0

Sastāvdaļas
• 300 g mīksti izvārītu griķu
• 250 g biezpiena
• 50 g griķu miltu
• tējkarote sāls
• tējkarote krievu sinepju

Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 240 g tomātu gabaliņu savā sulā
• 200 ml saldā krējuma
• 50 ml ūdens
• ēdamkarote brūnā cukura
• ½ tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes kurkumas

Pagatavošana.

Bļodā viendabīgā masā samīca griķus un biezpienu. Pievieno griķu miltus, sāli, sinepes un samaisa. Masai jābūt stingrai un mitrai, lai ar rokām var veidot kotletes. Pannā uzkarsē eļļu un cep uz vidējas uguns, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un liek tajā izceptās kotletes. Labi garšo kopā ar salātiem un dārzeņu sautējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.