Foto-lady.mail.ru

Griķu un biezpiena pīrāgs – sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 100 g nevārītu griķu, 250 g biezpiena, 2 olas, šķipsna sāls, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Griķus izvāra.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu sakuļ. Ja pīrāgu vēlas saldāku, var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura.

Pievieno biezpienu. Visu samaisa līdz viendabīgai masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno pusotru glāzi izvārītu griķu. Uzmanīgi samaisa.

Masu lej ar sviestu ietaukotā veidnē. Cep 200 grādu karstumā apmēram 35–40 minūtes. Virsiņai jābūt zeltaini brūnai.

Pirms pasniegšanas pārsmērē ar sviestu. Ļoti gards pīrāgs ir ar krējumu vai dabīgo jogurtu. Ja izcep saldo pīrāgu, var piedevās pievienot iebiezināto pienu vai ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.