Foto-lady.mail.ru

Griķu un biezpiena pīrāgs – sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 100 g nevārītu griķu, 250 g biezpiena, 2 olas, šķipsna sāls, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Griķus izvāra.

Notriektā tautumeita 6
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu sakuļ. Ja pīrāgu vēlas saldāku, var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura.

Pievieno biezpienu. Visu samaisa līdz viendabīgai masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno pusotru glāzi izvārītu griķu. Uzmanīgi samaisa.

Masu lej ar sviestu ietaukotā veidnē. Cep 200 grādu karstumā apmēram 35–40 minūtes. Virsiņai jābūt zeltaini brūnai.

Pirms pasniegšanas pārsmērē ar sviestu. Ļoti gards pīrāgs ir ar krējumu vai dabīgo jogurtu. Ja izcep saldo pīrāgu, var piedevās pievienot iebiezināto pienu vai ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.