Foto – Shutterstock

Grilēta kukurūza ar sieru un ķiplokiem 0

Sastāvdaļas
• 6 kukurūzas vālītes
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes sviesta
• 40 g cietā siera
• ½ tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Kā var nozombēt cilvēkus!” Veidemane izsakās par vienu no lielākajiem pēdējo gadu protestiem Rīgā
Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
Kokteilis
3 spēcīgas raganas saskaņā ar zodiaka zīmi: strīdēties ar viņām ir bīstami
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grilu sagatavo tā, lai ir kvēlojošas ogles bez atklātas liesmas, vai izmanto elektrisko grilu. Ķiploku smalki sakapā vai izspiež caur spiedi, samaisa ar mīkstu sviestu un sāli. Kukurūzas vālītes notīra, liek uz grila, ik pa laikam apziež ar ķiploku sviestu un apgriež otrādi. To visvieglāk izdarīt ar pārtikas otiņu, bet var izmantot arī marlītē ieliktu sviestu. Cep, kamēr mīkstas. Gatavošanas laiks atkarīgs no grila un no kukurūzas šķirnes, bet varētu būt 20 minūtes. Pēc tam apkaisa ar rīvētu cieto sieru un sāli, pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.