Grilēta maize ar sieru, cukini un paipalu olām 0

Sastāvdaļas
1 neliels cukini
1 iepakojums Trikata Holandes siers šķēlēs
sauja saulē kaltētu tomātu
2 ķiploku daiviņas
2 lielas šķēles saldskābmaizes
4 paipalu olas
1 paliels avokado
1 citrons
sāls un pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Cukini sagriež garenās, plānās šķēlēs un apgrilē uz pannas.
2. Saldskābmaizes šķēles mazliet ieeļļo un arī apgrilē uz grila pannas.
3. Paipalu olas novāra 2 minūtes un noloba.
4. Uz maizes smērē saspaidītu avokado, pāri kārto siera šķēlītes, cukini strēmelītes, saulē kaltētus tomātus un uz pusēm sagrieztas paipalu olas.

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.