Foto: Aija Geida

Grilēti dižķiploki ar zaļumiem 0

Grilētus ziloņķiplokus izmanto kā piedevu jebkuram gaļas pamatēdienam, kā arī pastām un svaigajiem salātiem. Tiem piestāv timiāns un raudene.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Ir divi varianti, kā grilēt ziloņķiplokus.

• Pirms grilēšanas ķiplokus nomazgā, nogriež augšpusi, apslaka ar eļļu, pievieno sāli un piparus, ietin folijā un liek uz restītēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Ķiplokus nomazgā, sadala un katru daiviņu sagriež aptuveni 4 mm biezās šķēlītēs. Liek uz restītēm un grilē, līdz gatavi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.