Publicitātes foto

Grilēts cālis uz alus skārdenes 0

Cālis uz alus skārdenes ir uz grila pagatavota vesela vista, kas uzsēdināta uz atvērtas alus skārdenes. Vista ir gan sulīga, gan garšīga. Pasniedziet ar svaigiem salātiem un barbekjū mērci!

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

1 pac. speciālo garšvielu grilētai vistas gaļai
svaiga vesela vista
1 bundža 33 cl alus

Pagatavošana.

1. Ierīvējiet vistu ar garšvielu maisījumu. Marinējiet aptuveni 30 minūtes.
2. Uzmauciet vistu uz 0,33  l alus skārdenes un novietojiet grila vidū, līdzās oglēm (netiešais karstums). Aizveriet grila vāku.
3. Gatavojiet vistu aptuveni 1,5 stundas, līdz šķiņķa iekšējā temperatūra ir 82 °C.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.