Publicitātes foto

Groziņi ar baklažāniem un kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• Smilšu mīkla
• Kazas siers
• Baklažāni
• Ķiploks
• Olīveļļa
• Medus
• Citrona sula
• Laima sula
• Saldais krējums
• Cukurs
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smilšu mīklā iejauc smalki sarīvētu sieru un cep groziņus. Baklažānus nomizo un smalki sagriež. Uz pannas uzber sasmalcinātu ķiploku, baklažānus, apslaka ar citrona sulu un cep. Tad pievieno laima sulu, medu un cep, līdz baklažāni gatavi.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu un laima sulu. Groziņos pilda baklažānus, virs tiem – siera krēmu, dekorē ar dīgstiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Materiāls tapis sadarbībā ar “Siera klubu”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.